Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
On trobar-nos
 • Foros de Karoshi MSX comunity
  Alló que fa uns anys va començar sent uns petits foros dincs de la web de Karoshi crops, ha acabat convertint-se en la comunitat msxera més activa del país en llengua castellana. En ella podràs trobar a tots els membres de la aamsx així com als visitants més habituals de les últimes RUs. Recordeu-vos de saludar a ViejoArchivero, el moderador i creador dels foros!.

 • Grupo de Facebook AAMSX
  Grup per parlar sobre els actes de l'Associació d'amics del MSX. Organitzadors, col·laboradors, asistents i interesats en las reunions d'usuaris de MSX de Barcelona hi son Benvinguts.

 • Twitter @AAMSX
  Organitzadors de les reunions d'usuaris de MSX de Barcelona.

 • Canal #msx en irc.irc-hispano.org
  Mitjançant l'interficie web del aquest enllaç, o amb un un client IRC gratuit com el Bersirc, pots conectar-te als centenars de xarxes IRC disponibles avui en día. Aixó sí, només a irc.irc-hispano.org pot trobar el canal #msx, on pots pasar una bona estona parlant del teu ordinador preferit amb altres usuaris del pais.

 • Hispamsx mailing list en Yahoo
  La llista de correu hispamsx es a día d'avui una de les comunitats més veteranes a la xarxa. Amb quasi 21 anys d'historia i més de 300 usuaris registrats (encara que pocs hi son encara actius), la llista de correu segueix sent el punt de trobada de molts msxeros.

 • Área ESP.MSX de la Region 34 de Fidonet
  Fa moltissims anys, quan la gent no sabia que era internet, va neixer la llista ESP MSX: La primera comunitat msxera de parla hispana. A ella s'accedia amb uns protocols i unes máquines molt diferents a les d'ara, sense l'ajut de browsers, foros o conecxions d'alta velocitat.
  Avui en día, ESP MSX segueix sent una de les comunitats més actives de parla hispana, gracies als nous nodes que la fan accesible des de internet.

 • Hispamsx BBS en bbs. Hispamsx.org
  Per aquells que pensisn que les BBS segeuixen vives, aquí teniu la hispamsx BBS on, a més de noticies, podreu entrar als seus foros i contactar amb alguns dels seus pocs (però fidels) usuaris.
Menú
Presentació Qui som?
On trobar-nos
Banners
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2023 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.