Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Cloenda de la RU51: 25 anys de RUMSX
Publicat el 18 de juny del 2017

La 51º RU ja ha acabat. Avui tot el món està amb ressaca dels raigs catòdics i el fum dels MSX hores i hores encesos, però ens emportem a casa un bon munt de records, jocs i trastos nous.

Per no oblidar d'on venim i cap a on anem, Rafa Corrales ens porta un resum dels 25 anys de RU en quatre parts, publicades al seu web. Els enllaços els podeu trobar a continuació (en castella):

Aprofitem per agrair a tots els assistents a aquesta RU i també a la gent que no hi ha pogut assistir però ha seguit l'esdeveniment des de les xarxes socials.

Mantinguem els MSX a tota potència!Matra confirmat... I amb Ghost!
Publicat el 14 de juny del 2017

Matra a confirmat que arribarà a la RU51 amb regals per tots!

En el stand hauran varias coses com reedicions dels jocs Malaika y Ninja Savior i una suculenta novetat: Ghost.

El joc d'en Fran, autor del joc de PC Unepic. En aquesta ocasió ens porta un joc molt de l'estil de Maze of Galious que està disponible para MSX! També te una versió per PC.

Per a aquesta RU ens portaran 75 còpies de l'edició limitada que portarà cosetes extra molt bones! Aquesta edició son 35€ dels quals 5€ aniran a la AAMSX per les proximes RUs. Gracias!

En cas que no sigueu suficientment ràpids i siguin exhaurides les còpies limitades, Matra també portarà 20 còpies de la edició "Blue" del joc, amb caixa en format HAL. Mes informació aquí

I tambè trobareu copies de l'Enciclopedia del Homebrew al stand!Estand de segona ma
Publicat el 14 de juny del 2017

Per aquesta reunió, la AAMSX ha decidit publicar una fitxa per a que la omplin tots aquells usuaris que vulguin fer us de l'estand de segona mà. D'aquesta manera, si els venedors ja venen a la fitxa ja feta, tot anirà molt mes ràpid per deixar-ho tot llest i no hi hauran tantes aglomeracions.

Podeu descarregar la fitxa en format PDF clicant aquí.Concurs AAMSX/Retroscroll RU51
Publicat el 13 de juny del 2017

Prepareu les raquetes senyoretes, això és la guerra!

 

Mes informació al web de Retroscroll.VG Source i novetats varies
Publicat el 12 de juny del 2017

Tenim un nou estand confirmat, VG source, que tornarà per vendre copies del seu joc Trun per MSX1.

Per altra banda, us informem que a l’estand de la AAMSX, a més a més de vendre estocs de jocs com Gauntlet, Batman o Uwol, també tindrem re-edicions de jocs com el Oniric Kung Fu de Oniric Factor i, si tot va be, tornarem a rebre una petita remesa de Head over Heels.

A més a més de tots aquests jocs, hem de destacar que A-Labs ens ha enviat un Black Typer i un USBtopia per vendre durant la reunió. Black Typer és una interfície que, connectada al port d'impressora del nostre ordinador, converteix el nostre MSX en un teclat o en un comandament per al nostre pc/mac. Per un altre banda, USBtopia, ens permet connectar qualsevol ratolí USB (amb o sense cable) al teu MSX: Aquesta és una alternativa molt interessant si encara no tenim un ratolí per al nostre MSX o si ens ve de gust fer servir un ratolí sense cable i òptic. USBtopia també ens permet connectar un teclat USB i fer-lo servir com si fos un control pad.

S'ha de destacar que part dels beneficis de les vendes del USBtopia i del Blacktyper aniran a la AAMSX.  Gràcies A-Alabs!1 2 3 23  
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
(c) 2010 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.