Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Recordatori: Servei de Mercat de Segona Mà
Publicat el 14 de gener del 2020

Com cada any, t'oferim la secció de mercat de segona mà perquè puguis vendre qualsevol producte de MSX (programari, maquinari,llibres, revistes, etc ...).

Aquest servei és gratuït, és per això que et demanem si us plau que per tal d’agilitzar el muntatge de l’estand, i no haver de sobrecarregar de feina als nostres col·laboradors, segueixis les següents normes:

  • Només es poden posar fins a 15 articles per persona.
  • Tot el material a la venda ha de ser 100% MSX.
  • L'horari de l'estand de segona mà va des de l'hora d'obertura fins les 15:00.  Després de les 15:00, la AAMSX no es farà càrrec de cap producte que hi hagi a sobre de la taula.
  • Descarrega, imprimeix i omple el formulari de llista de productes (pots descarregar el formulari aquí)
  • Etiqueta els productes. Si és possible, situa la etiqueta a la part superior del frontal, tot indicant la referència i el preu.

Si tens algun dubte, pots contactar amb nosaltres al correu electrònic de l'associació.Retromaniacs
Publicat el 14 de gener del 2020

Aquí tenim un estand nou convidats de darrera hora: Retromaniacs, que tornen a visitar-nos.

Es donaran a conèixer com associació, ens informaran de les seves activitats com a tal i muntaran un estand amb algunes recreatives (la seva especialitat) i algun ordinador MSX per jugar. Llestos per jugar?

[[fotos1]]Retroscroll i torneig
Publicat el 14 de gener del 2020

No podíem oblidar-nos dels nostres amics de Retroscroll, per suposat. Els tindrem un altre vegada a la RU animant l’ambient i muntant una arcade zone per a que els visitants hi puguin gaudir.

Però hi ha mes, es clar: El torneig. Aquest any repetim joc amb el magnífic Tetris de Kralizec, que podeu descarregar aquí per si voleu practicar a casa.CustoMSX i novetats de Pablibiris
Publicat el 14 de gener del 2020

Les novetats no paren d’arribar, i aquí en tenim dues mes: Un estand, CustoMSX i novetats per part de Pablibiris.

CustoMSX tornen a visitar-nos per mostrar el seu msx artesà implementat en un FPGA i amb un bon munt d’extres.

Després, Pablibiris anuncia una sèrie de novetats confirmades que podrem trobar al seu estand...Llegir més

Xerrades per la RU56
Publicat el 12 de gener del 2020

Amb la RU ben a prop, ja és l’hora d’anunciar les xerrades que tindrem havent dinat.

La primera serà «Internet, Connectivitat i xarxes amb MSX», estarà moderada per els companys de Conexión MSX i hi participaran els desenvolupadors Konamiman i Xavirompe.

La segona Xerrada serà «Del Hard al Soft amb Benji». Gràcies a l’ajut de Konamito, tindrem la presència del senyor Benjamín Llamas, ex-redactor de la revista MSX-Club, amb el que xerrarem sobre les seves experiències a la revista.

Les xerrades seran a la tarda a partir de les 17:00, tot començant amb la xerrada de «Internet, Connectivitat i xarxes amb MSX» Ja que les xerrades no tenen fixada una durada, no podem assegurar a quina hora començarà la segona, que ho farà just després d’acabar la primera xerrada.  1 2 3 4 37  
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2021 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.