Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
El dia després
Publicat el 17 de juny del 2012

Són moltes les hores les que hem dedicat durant els últims 6 mesos, per a l'organització d'aquest últim esdeveniment i és gratificant veure que hem sortit airosos malgrat els problemes que sorgeixen a última hora i dels pocs recursos que disposem, però el més gratificant és saber que hem aconseguit que ho passéssiu bé. Per això us volem transmetre el nostre agraïment a tots els assistents, col·laboradors, organitzadors i expositors. La 41ª RU de MSX ha estat màgica!


Llegir més

Concurs M-Tanks
Publicat el 14 de juny del 2012

Per a aquesta ocasió el concurs es farà amb el joc M-Tanks, de Assembler. Promet ser molt divertit ja que permet fins a 4 jugadors.


Els premis seran extraordinaris: El primer classificat obtindrà una còpia del joc Heroes Arena i una altra del joc M-tanks, i el subcampió, serà premiat amb una còpia del joc M-Tanks. A més tots els participants obtindran un disc del 20 aniversari.

Per a més informació mira les regles del joc a la pàgina de la 41RU.Més estands i novetats
Publicat el 13 de juny del 2012

Ja queda molt poquet per a la RU, i la llista d'estands i activitats va creixent.

Per la part dels estands tenim dues novetats:

Assembler, programador de jocs per MSX, ens visitarà i muntarà estand per oferir-nos en cartutx la versió final del seu joc M-tanks, que incorpora novetats respecte a la versió presentada a la darrera MSXdev'11.

Per un altra banda, tenim a Warchild, que muntarà estand amb material divers de segona ma, com jocs i maquinari principalment.

Tot seguint amb les novetats, toca parlar de la Party Zone. Allà ja tenim a uns quants creador col·locats, entre els que hi trobem noms com TPM, 303bcn o xenonsoft.

Tampoc podem oblidar-nos de la Arcade Zone, que aquest any vindrà MOLT BEN equipada, preparada i moblada, tot per a que podeu gaudir d'unes quantes partides en els MSX que allà hi muntarem.

Et perdràs aquesta RU?Disc 20 aniversari
Publicat el 12 de juny del 2012

Per aquesta RU, que es troba dins del 20 aniversari de la AAMSX, tenim un obsequi molt especial per als assistents que participeu en les activitats de la reunió. Es tracta d'un disc de 3.5" amb material que ens han ofert col·laboradors i amics de la AAMSX.

Llegir més

Primers estands confirmats
Publicat el 08 de juny del 2012

Aquí tenim el primer grup d'estands confirmats per la propera reunió d'usuaris.

Comencem amb MATRA.  En el seu conegut catàleg de jocs hi trobarem dues novetats: Els jocs Princess Quest i Mecha8.


Continuem amb Aivalahostia, que repeteix visita per tornar-nos a mostrar el seu ordinador 1chip MSX casolà.  Una nova oportunitat de conèixer aquesta màquina per aquells que no van poder assistir a la darrera reunió.Llegir més

  1 22 23 24 25 26 28  
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
(c) 2010 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.