Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
41RU Invitació intro
Publicat el 04 de juny del 2012

Per animar-te al fet que assisteixis i participis en la propera 41 RU, aquí tens per descarregar, una invitro per MSX (MSX2 enhanced). Requereix d'un MSX amb 16k de RAM mínim. 

El codi i els gràfics són de mvac7, mentre que Iggy Rock ha aportat el seu player (WYZ) i una fabulosa adaptació per AY de la cançó Sewer Surfin del joc TMNT 4 Turtles in Time de superNES.

Llegir més

Tape Covers 1 by Azpiri
Publicat el 29 de maig del 2012

Tenim el plaer de presentar-vos la col·lecció de làmines Tape covers 1 by Azpiri, oficialment presentada i venuda a la darrera retromadrid 2012.


Tape Covers es tracta d'una edició limitada a 500 exemplars numerats d'un portafolis amb 8 làmines . Les característiques són:Llegir més

Nova reunió i nou banner.  Ja tenim actualizada la secció de la propera RU, i la podeu visitar tot clicant al banner que teniu a la part lateral dreta de la plana web.

A partir d'ara, tots els interessats ja podeu començar a reservar estand, així afanyeu-vos abans s'exhaureixin les taules.

Ens veiem a la RU!!41a reunió d'usuaris d'MSX
Publicat el 25 d'abril del 2012

Molt bones a tothom. Després d'un temps de pausa i espera, ja us podem confirmar data i lloc per a la 41a reunió d'usuaris d'MSX de Barcelona.

Serà el proper 16 de Juny, a la sala d'actes del Centre la Fontana, al carrer Gran de Gràcia número 190, a la ciutat de Barcelona.

 

En breu, pujarem a la web tota la informació referent a la reunió (horaris, activitats, expositors,...) Mentrestant, ja podeu apuntar la data a les vostres agendes!!

 

Us esperem a tothom.

 retroMadrid 2012
Publicat el 17 d'abril del 2012

La AUIC (Associació d'Usuaris d'Informàtica Clàssica), es troben a la
recta final de l'organització del festival retroMadrid, programada per als dies 4, 5 i 6 de maig. En aquesta ocasió el lloc es troba en el Centre Creatiu Contemporani Matadero de Madrid, amb un espai notablement major que en altres ocasions, on es repartiran, durant els tres dies, nombroses activitats relacionades amb el món de la informàtica retro.


Pots trobar una llista dels expositors i de les activitats de l'esdeveniment, en la WEB de la AUIC.  1 26 27 28 29 30 31  
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.