Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
X MICROCOMPO AY VOL.3
Publicat el 19 d'octubre del 2017

Després d’un any parat, el concurs de la AY compo tornarà a la propera reunió d’usuaris. Un cop mes, aquest concurs serà organitzat en col·laboració amb CulturaChip i les regles seran les següents:

Llegir més

RU52
Publicat el 25 de setembre del 2017

Ja la tenim aquí, la edició 52, el 9 de Desembre. Tornem un altre vegada a Fontana amb els horaris de sempre. Per a mes informació podeu visitar la secció “propera RU”

Aquells interessats en muntar un estand ja poden fer les reserves via correu electrònic.

Cloenda de la RU51: 25 anys de RUMSX
Publicat el 18 de juny del 2017

La 51º RU ja ha acabat. Avui tot el món està amb ressaca dels raigs catòdics i el fum dels MSX hores i hores encesos, però ens emportem a casa un bon munt de records, jocs i trastos nous.

Per no oblidar d'on venim i cap a on anem, Rafa Corrales ens porta un resum dels 25 anys de RU en quatre parts, publicades al seu web. Els enllaços els podeu trobar a continuació (en castella):

Aprofitem per agrair a tots els assistents a aquesta RU i també a la gent que no hi ha pogut assistir però ha seguit l'esdeveniment des de les xarxes socials.

Mantinguem els MSX a tota potència!Matra confirmat... I amb Ghost!
Publicat el 14 de juny del 2017

Matra a confirmat que arribarà a la RU51 amb regals per tots!

En el stand hauran varias coses com reedicions dels jocs Malaika y Ninja Savior i una suculenta novetat: Ghost.

El joc d'en Fran, autor del joc de PC Unepic. En aquesta ocasió ens porta un joc molt de l'estil de Maze of Galious que està disponible para MSX! També te una versió per PC.

Per a aquesta RU ens portaran 75 còpies de l'edició limitada que portarà cosetes extra molt bones! Aquesta edició son 35€ dels quals 5€ aniran a la AAMSX per les proximes RUs. Gracias!

En cas que no sigueu suficientment ràpids i siguin exhaurides les còpies limitades, Matra també portarà 20 còpies de la edició "Blue" del joc, amb caixa en format HAL. Mes informació aquí

I tambè trobareu copies de l'Enciclopedia del Homebrew al stand!Estand de segona ma
Publicat el 14 de juny del 2017

Per aquesta reunió, la AAMSX ha decidit publicar una fitxa per a que la omplin tots aquells usuaris que vulguin fer us de l'estand de segona mà. D'aquesta manera, si els venedors ja venen a la fitxa ja feta, tot anirà molt mes ràpid per deixar-ho tot llest i no hi hauran tantes aglomeracions.

Podeu descarregar la fitxa en format PDF clicant aquí.  1 2 3 4 5 25  
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
(c) 2010 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.