Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Paxanga soft ja t├ę nou joc!
Publicat el 02 de novembre del 2017

Després d’uns quants anys d’espera, Paxanga Soft ja té llest el que serà el seu nou joc: Yokai no Atsuki Tatakai, un joc d’acció-RPG per ordinadors MSX de qualsevol generació. El joc serà novetat exclusiva durant la propera reunió d’usuaris i, després, el joc podrà ser adquirit a traves de la msxcartridgeshop.

Com aperitiu, Paxanga Soft acaba de publicar un vídeo trailer de presentació amb el joc en acció.

 Tencátulo púrpura i Alma de origami
Publicat el 25 d'octubre del 2017

Comencem amb les primeres confirmacions per la propera reunió d’usuaris. Els primers en fer-ho han estat els amics de tentaculopúrpura que, al igual que els nois de retroscroll, vindran a la RU per omplir un parell de taules amb teles i ordinadors MSX per jugar amb ells durant la reunió.Llegir més

X MICROCOMPO AY VOL.3
Publicat el 19 d'octubre del 2017

Després d’un any parat, el concurs de la AY compo tornarà a la propera reunió d’usuaris. Un cop mes, aquest concurs serà organitzat en col·laboració amb CulturaChip i les regles seran les següents:

Llegir més

RU52
Publicat el 25 de setembre del 2017

Ja la tenim aquí, la edició 52, el 9 de Desembre. Tornem un altre vegada a Fontana amb els horaris de sempre. Per a mes informació podeu visitar la secció “propera RU”

Aquells interessats en muntar un estand ja poden fer les reserves via correu electrònic.

Cloenda de la RU51: 25 anys de RUMSX
Publicat el 18 de juny del 2017

La 51º RU ja ha acabat. Avui tot el món està amb ressaca dels raigs catòdics i el fum dels MSX hores i hores encesos, però ens emportem a casa un bon munt de records, jocs i trastos nous.

Per no oblidar d'on venim i cap a on anem, Rafa Corrales ens porta un resum dels 25 anys de RU en quatre parts, publicades al seu web. Els enllaços els podeu trobar a continuació (en castella):

Aprofitem per agrair a tots els assistents a aquesta RU i també a la gent que no hi ha pogut assistir però ha seguit l'esdeveniment des de les xarxes socials.

Mantinguem els MSX a tota potència!  1 2 3 4 5 26  
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
(c) 2010 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.