Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng

Nova reunió i nou banner.  Ja tenim actualizada la secció de la propera RU, i la podeu visitar tot clicant al banner que teniu a la part lateral dreta de la plana web.

A partir d'ara, tots els interessats ja podeu començar a reservar estand, així afanyeu-vos abans s'exhaureixin les taules.

Ens veiem a la RU!!41a reunió d'usuaris d'MSX
Publicat el 25 d'abril del 2012

Molt bones a tothom. Després d'un temps de pausa i espera, ja us podem confirmar data i lloc per a la 41a reunió d'usuaris d'MSX de Barcelona.

Serà el proper 16 de Juny, a la sala d'actes del Centre la Fontana, al carrer Gran de Gràcia número 190, a la ciutat de Barcelona.

 

En breu, pujarem a la web tota la informació referent a la reunió (horaris, activitats, expositors,...) Mentrestant, ja podeu apuntar la data a les vostres agendes!!

 

Us esperem a tothom.

 retroMadrid 2012
Publicat el 17 d'abril del 2012

La AUIC (Associació d'Usuaris d'Informàtica Clàssica), es troben a la
recta final de l'organització del festival retroMadrid, programada per als dies 4, 5 i 6 de maig. En aquesta ocasió el lloc es troba en el Centre Creatiu Contemporani Matadero de Madrid, amb un espai notablement major que en altres ocasions, on es repartiran, durant els tres dies, nombroses activitats relacionades amb el món de la informàtica retro.


Pots trobar una llista dels expositors i de les activitats de l'esdeveniment, en la WEB de la AUIC.Resultats concurs MSX Basic 2011 de Konamito
Publicat el 09 de febrer del 2012

Recentment s'han publicat els resultats d'aquest concurs de jocs en Basic que organitza Konamito. Aquest any hem volgut ajudar a la seva promoció, aportant un premi per al primer lloc, que consisteix en un cartutx del joc Heroes Arena de Imanok.

Aprofitem per agrair a tots els concursants per participar i felicitar al guanyador. 

Més informació en WEB de Konamito.Va finalitzar la 40 RU
Publicat el 22 de desembre del 2011

I una vegada més acabo una altra RU. Novament des de la AAMSX volem traslladar-vos nostres més sinceres gràcies per haver assistit a l'esdeveniment. L'edició número 40 ha suposat per la AAMSX un abans i un després, un punt d'inflexió en el qual desitgem seguir molts anys més recolzant al sistema i fent que els usuaris que sou els principals baluards de l'estàndard, gaudiu d'aquesta ocasió única de participar en un punt de trobada comuna.
Llegir més

  1 29 30 31 32 33  
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.