Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Concurs AAMSX/Retroscroll RU51
Publicat el 13 de juny del 2017

Prepareu les raquetes senyoretes, això és la guerra!

 

Mes informació al web de Retroscroll.VG Source i novetats varies
Publicat el 12 de juny del 2017

Tenim un nou estand confirmat, VG source, que tornarà per vendre copies del seu joc Trun per MSX1.

Per altra banda, us informem que a l’estand de la AAMSX, a més a més de vendre estocs de jocs com Gauntlet, Batman o Uwol, també tindrem re-edicions de jocs com el Oniric Kung Fu de Oniric Factor i, si tot va be, tornarem a rebre una petita remesa de Head over Heels.

A més a més de tots aquests jocs, hem de destacar que A-Labs ens ha enviat un Black Typer i un USBtopia per vendre durant la reunió. Black Typer és una interfície que, connectada al port d'impressora del nostre ordinador, converteix el nostre MSX en un teclat o en un comandament per al nostre pc/mac. Per un altre banda, USBtopia, ens permet connectar qualsevol ratolí USB (amb o sense cable) al teu MSX: Aquesta és una alternativa molt interessant si encara no tenim un ratolí per al nostre MSX o si ens ve de gust fer servir un ratolí sense cable i òptic. USBtopia també ens permet connectar un teclat USB i fer-lo servir com si fos un control pad.

S'ha de destacar que part dels beneficis de les vendes del USBtopia i del Blacktyper aniran a la AAMSX.  Gràcies A-Alabs!ManuFerHi i Retroforce!
Publicat el 09 de juny del 2017

Continuem amb els estands confirmats. Ara és el torn de ManuFerhi i Retroforce.

ManuFerHi s’estrena a les reunions amb una proposta molt interessant. La seva especialitat és la fabricació de clons de sistemes basats en FPGA. Al seu estand hi podrem veure prototips funcionals de màquines diverses com la Zemmix neo, la mist, casduino o el zx-uno. Allà no hi seran a la venda, però si que hi podrem xerrar amb els creadors i fer-hi allà mateix una reserva.Llegir més

(Novetats!) Imanok i MSXCalamar en la 51a RU
Publicat el 02 de juny del 2017

NOVETATS!
Per un accident laboral, la Krakengraph no estará disponible en aquesta RU. Haurem de esperar a la següent.

No os preocupeu! Hi estarà a la RU amb els seus cables. I per compensar, la falta de la Krakengraph, ens ha comentat que està treballant en un expansor de slots i en una targeta de só!

Original:
Comencem amb la ronda d’estands confirmats, i ho fem amb dos clàssics: Imanok i MSXCalamar.

En aquesta edició, Imanok tindrà a la venta unitats del seu darrer joc: Tina’s Adventure Island. Un joc de plataformes en scroll horitzontal per ordinador MSX1 o superiors amb almenys 16kB de RAM.Llegir més

Video promocional RUMSX 51
Publicat el 31 de maig del 2017
Fardatxodigital ha produït un vídeo no oficial per promocionar la següent RUMSX 51 que ens ha agradat força. Encara que al video digui que no és oficial, nosaltres el reconeixem com a tal.

Després d'un vídeo tan bo, ara és el vostre torn de vindre a la RU. Ens veiem!


  1 2 3 4 5 6 25  
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
(c) 2010 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.