Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Matra i Rookie Drive
Publicat el 28 de novembre del 2017

Dos estands nous s'afegeixen a la llista de confirmats.

Comencem la notícia amb Xavirompe, que torna a muntar un estand on hi trobarem a la venda el Rookie Drive, un lector de dispositius d'emmagatzematge per als nostres MSX.

Continuem amb un clàssic: MATRA, que porta un bon munt de novetats.Llegir més

Kai Magazine a la RU52
Publicat el 23 de novembre del 2017

Kai Magazine no falta a la cita, i tornen per presentar un nou joc!

Myths & Dragons, un beat'em up amb tocs de RPG per un o dos jugadors. El joc és per ordinadors MSX2 o superior (MSX2+ o TurboR recomanats) amb 64KB de RAM equipats amb qualsevol tarjeta vdp9990 (GFX9000v9990 powergraph, o la futura krakengraph).

És de suposar que al seu estand també hi trobarem a la venta diversos jocs del seu catàleg.

Ampliat el termini de la X MICROCOMPO AY vol3
Publicat el 21 de novembre del 2017

El 20 de Novembre finalitzo el termini de lliurament de la tercera compo d'AY. A causa de la baixa participació, l'organització ha decidit allargar una setmana més. Així que tots aquells que vulguin acabar les seves composicions d'ona quadrada, ara disposeu fins al 27 de novembre per lliurar els vostres temes.

Ànim i al Tracker!MSX Area i CustomMSX
Publicat el 09 de novembre del 2017

La llista de estands confirmats per la propera RU va creixent. Per aquesta vegada tenim un retorn molt esperat i, per altre banda, un habitual de les Rus.

Comencem amb MSX Area: Nou número de la seva revista, el 8é. 60 pàgines a tot color plenes de continguts relacionats amb l’MSX. El preu és de 9€ i el podreu comprar al seu estand durant la propera reunió d’usuaris.

Continuem amb CustomMSX, que tornarà amb el seu 1chip MSX casolà (amb les seves darreres actualitzacions) tot llest per ser provat per aquell que hi vulgui.

Paxanga soft ja té nou joc!
Publicat el 02 de novembre del 2017

Després d’uns quants anys d’espera, Paxanga Soft ja té llest el que serà el seu nou joc: Yokai no Atsuki Tatakai, un joc d’acció-RPG per ordinadors MSX de qualsevol generació. El joc serà novetat exclusiva durant la propera reunió d’usuaris i, després, el joc podrà ser adquirit a traves de la msxcartridgeshop.

Com aperitiu, Paxanga Soft acaba de publicar un vídeo trailer de presentació amb el joc en acció.

   1 2 3 4 5 6 27  
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
(c) 2010 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.