Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Z80workshop
Publicat el 05 de juny del 2018

Acabem les novetats per aquesta RU amb un nou estand de hardware: Z80workshop. Si be Z80workshop ja té un domini web, la seva plana web encara no està disponible. Breument ho estarà.

En aquest estand hi trobarem novetats força interessants:

Comencem amb el PSX4MSX. Es tracta d’un cartutx adaptador de pads de PSX, que permet mapejar qualsevol tecla del teclat del MSX a qualsevol botó del pad del MSX. Amb això, podrem fer us de diversos botons en un mateix pad sense haver de modificar el joc original.

Després ens presentarà el KBD4MSX. Aquest cartutx ens permetrà connectar teclats USB als nostres MSX i fer-los servir com si fos el teclat original del MSX.

També tindrà ReproKits, que són cartutxos flash per programar-hi en ells allò que vulguem. Tenen una capacitat de 2048KBytes (16 megabits) i suporten els 4 mappers mes comuns en MSX. Per acabar, també tindrem cables RGB, sempre imprescindibles als nostres MSX.

<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.