Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Cloenda RUMSX53 i reservas de jocs (Lost Wind Platinum i Children of the Night)
Publicat el 10 de juny del 2018

Diumenge, després de la RUMSX, amb tothom a casa seva (o viatjant) després de molta diversió amb experiències noves, retrobaments amb vells i nous amics, hem recordat batalletes i també a aquells amics que, per desgràcia, ja no hi són.

Tanquem la 53a reunió d'usuaris amb bastant moviment i novetats, agraint a tots els expositors i visitants la seva participació, des de la gent local fins a la gent que ha vingut d'altres parts del país o fins i tot d'Europa.

Des de l'organització, tirats al sofà després de carregar amb els nostres equips, esperem que l'esdeveniment us hagi agradat i que torneu en la següent reunió. També, els qui no hagin pogut assistir us esperem a la propera!

Gràcies a tots per mantenir l'esperit del MSX viu!

(Per els jocs, seguiu llegint)

Per acabar, us recordem un parell d'enllaços per reservar/mostrar interès en els jocs Lost Wind Platinum i el Children of the Night.

Oniric Factor està preparant una edició exclusiva, la mateixa que vau poder veure al estand de la AAMSX. Aquesta edició podreu reservar-la posant-vos en contacte amb ells a través del correu fenris782@gmail.com. Per a més informació visiteu el post que conté la informació sobre la reserva al seu web.


D'altra banda, com a molts vàreu comprovar, els Children of the Night estaven tots reservats,... però no us preocupeu: Ja estan considerant fer una segona remesa si hi ha suficient gent interessada. Podeu mostrar el vostre interès contactant a través del correu contact@micromancers.com. Per a mes informació, podeu visitar la pàgina web de Micromancers.

<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.