Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
ConfirmaciĆ³ de darrera hora i Compo AY
Publicat el 28 de juny del 2019

Després de la baixa de darrera hora de KAI magazine, que no podrà assistir a la RU, hem rebut una sol·licitud de darrera hora. Des de Holanda vindrà mano, i al seu estand Sander hi entregarà totes les Midi-pac2 o les neotronencarregades i pagades amb anterioritat. També, i si és possible, tindrà algunes neotron a la venta per aquells que no la tinguin encarregada.

Midi-pac2 és una controladora per msx que pot agafar les músiques de jocs en fm-pac i convertir-les a format midi per a ser reproduïdes amb qualsevol sintetitzador polifònic que hi connectem a la targeta. Neotron, és una nova targeta de so que fa servir el xip yamaha YM2610, conegut perquè s’ha fet servir a tota la família de consoles Neo geo (aes, mvs i cd)

Després, us anunciem que la compo AY, organitzada conjuntament per culturachip i la AAMSX, ja te guanyador i aquest serà anunciat a la reunió on també escoltarem els 8 temes presentats a concurs. Tot això serà a la tarda, després de dinar.

<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.