Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
MSXVR a la RU56
Publicat el 21 de novembre del 2019

Després de tants anys de desenvolupament, sembla ser que el MSXVR molt aviat serà una realitat.  Segons els creadors, les primeres unitats podrien ser enviades un temps després de la RU, però no hi ha res confirmat.

En tot cas, per aquells que encara no sàpiguen què és un MSXVR, us informem que els creadors hi estaran presents amb un estand on hi podrem veure’l, provar-ho i preguntar tot allò que no us hagi quedar clar sobre aquest projecte.

MSXVR és un ordinador MSX compatible a nivell de programari i maquinari amb un aspecte i disseny que ens recorda molt a les nostres màquines originals dels anys 80.  A més a més d’oferir compatibilitat amb la norma MSX, el MSXVR afegeix interessants característiques que ens permetran gaudir d’allò que un ordinador actual ens pot oferir.

Al seu estand hi podrem veure i provar prototips de diversos colors i ens informaran de primera mà sobre els avenços i novetats del sistema.

<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2020 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.