Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Primers estands confirmats
Publicat el 08 de juny del 2012

Aquí tenim el primer grup d'estands confirmats per la propera reunió d'usuaris.

Comencem amb MATRA.  En el seu conegut catàleg de jocs hi trobarem dues novetats: Els jocs Princess Quest i Mecha8.


Continuem amb Aivalahostia, que repeteix visita per tornar-nos a mostrar el seu ordinador 1chip MSX casolà.  Una nova oportunitat de conèixer aquesta màquina per aquells que no van poder assistir a la darrera reunió.

Continuem amb MSX Calamar, especialistes en cables i maquinari per als nostres MSX.  En aquesta ocasió, com a novetat, ens presentaran el Konami MSX Big Hits Collection vol. 2, un CD musical amb versions rockeres de clàssics de Konami.  També és possible que portin alguna sorpresa mes encara per confirmar.

Acabem amb alifort (amb la seva colecció de clauers amb motius msxers), floppyderno (amb les fantàstiques llibretes fetes amb disquets reciclats) i amb Tender Pixel Art, amb les seves reproduccions de gràfics i sprites dels teus jocs favorits.



Encara tenim uns quants estands mes per confirmar, que seran anunciats pròximament.  Així que, si estàs interessat en muntar un estand o en participar a la party zone, No t'adormis i fes ja la teva reserva!

<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2024 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.