Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
52a Reunió d'Usuaris de MSX
Desembre del 2017
On i Quan Party Zone Arcade Zone Activitats Estands Normes Reserva De Places Lloguer de Material

On i Quan

La reunió es celebrarà el proper dissabte dia 9 de Desembre del 2017, a la Sala d'actes del Centre jove la Fontana a C/ Gran de Gracia número 190, a la ciutat de Barcelona, just al costat de la parada de metro de Fontana, L3 (verda).

Les portes s'obriran al públic a les 11:30 del matí, i els expositors podran entrar a les 10:00 per muntar l'estand.

Es pot arribar en metro baixant a la parada de metro de Fontana, L3 (la verda). La parada està a uns 100 metres del local. La L3 comunica gran part de les estacions de tren mes importants de la ciutat com Sants estació, passeig de Gràcia o plaça Catalunya.

Si necessiteu mes informació de cóm arribar al centre la Fontana, feu clic al mapa per accedir a la localització del local dintre de google maps.

Mostra'ns què fas i com treballes amb el teu MSX.
Porta el teu portàtil, ordinador MSX, o qualsevol eina que utilitzis, i mostra'ns les teves obres per MSX.
Per reservar-hi una taula , contacta amb nosaltres.

Retroscroll presenta la zona de joc, per a jugadors, visitants, per a tots. No siguis tímid:

Vine i juga amb qualsevol dels ordinadors MSX que s'hi exposaran.

Si vols algun joc en concret, i farem tot el
possible per a que el puguis jugar.

Activitats i Horaris

Nota: L'horari de les activitats podria canviar en funció de diferents factors. L'hora publicada és l'hora en la que la AAMSX té intenció de fer l'activitat, però això no es pot garantir al 100%.

10:00h - Entrada i muntatge només per expositors.
11:30h - Obertura de portes.
12:30h - Torneig MSX organitzat per RETROSCROLL

Torneig organitzat per els nostres amics de RETROSCROLL. El joc que es farà servir encara està per decidir. Durant la reunió s'informarà de les regles del torneig.

15:00h - Taller de Hardware

S'hi realitzarà la reparació d'un equip i es farà una petita xerrada per a tots els interessats. L'activitat és oberta, i si vols mostrar / reparar o ensenyar alguna de les teves creacions sobre maquinari no tens més que dir-ho: estarem encantats de tenir-te entre nosaltres. S'ha de tenir en compte que no tot es pot reparar: hi han coses que no sabem o no podem fer. No hi ha cap garantia d'èxit.
Per participar-hi, és obligatori fer una reserva tot contactant amb nosaltres via mail.

17:00h - Presentació d'una novetat en hardware per part de Xavirompe.
19:30h - Desmuntatje i fi de la reunió
Normes i observacions

Com sempre, de 10:00 a 11:30 només es permetrà la entrada de 2 membres de cada estand a muntar per evitar que s'aglomeri massa gent durant el muntatge.

Demanem al públic assistent que no s'apiloni a l'entrada abans de l'hora d'obertura per, d'aquesta manera, evitar aglomeracions.

Als estands només està permès exposar material NO relacionat amb el MSX.
No es permetrà material d'altres plataformes a excepció de l'exposat a l'estand de la plataforma convidada (que podrà exposar i vendre material relacionat amb la plataforma que hi exposa) i dels estands de merchandising. Tot això pot ser negociable, i poden haver-hi excepcions si són raonades (per exemple, els ordinador portàtils que es fan servir com a eina o per mostrar vídeos, emuladors i coses similars...) Si hi tens algun dubte, contacta amb nosaltres via correu electrònic i t'ajudarem en tot el que sigui possible.

No està permés l'us d'altaveus de gran potencia, i la altura màxima d'aquests mai podrà ser superior a 25cm (aproximadament).

Durant la reunió, tant a expositors com a visitants, els demanem que si us plau tingueu un comportament respectuós amb els altres, evitant qualsevol conducta que pugui molestar a qualsevol dels assistents. També es demana que, com a mostra de respecte, es mantingui silenci durant les presentacions oficials dels estands per a que els visitants puguin escoltar tot el que es diu sense problemes.

Per acabar, afegir que està prohibit el consum d'alcohol dintre del recinte durant la reunió.

Estands confirmats
Estand de la AAMSX

Estarà a la reunió per informar sobre les darreres novetats de l'associació.

Tindrà a la venta com a novetat el joc Who dares Wins per MSX2. També vendrà còpies dels ja coneguts Batman, Gauntlet, o Uwol.

Serà la responsable de l'estand de venda de material de segona mà, que estarà oberta de 11:30 a 15:00. Després de les 15:00, la AAMSX no es responsabilitzarà de cap article deixat en aquest estand.

Retroscroll - ENLLAÇ

El Website especialitzat en retroinformàtica i videojocs clàssics torna a la càrrega per muntar un gran estand. A més a més de promocionar la seva pàgina web, en aquesta edició també col·laboraran amb la AAMSX muntant una gran Arcade Zone, on trobarem fins a 6 ordinadors MSX llestos per jugar.

Alma de origami - ENLLAÇ

Alma de origami ens torna a oferir al seu estand el seu ampli i variat catàleg de marxandatge.

Tentáculo púrpura - ENLLAÇ

Els responsables de la plana web de videojosc retro tentáculo púrpura ens visitaran per amenitzar aquesta reunió tot muntant uns quants ordinadors MSX per poder jugar durant l'esdeveniment.

Paxanga Soft - ENLLAÇ

Paxanga soft, el conegut creador de videojocs per MSX, ja te enllestit i preparat per vendre el seu nou videojoc: Yokai no atsuki tatakai, un joc d'acció per ordinadors MSX de qualsevol generació.

MSX Area - ENLLAÇ

Ens portaran un nou exemplar de la seva resvista, el 8é, ple de continguts i articles interessants.

Customsx - ENLLAÇ

Mostraràn al seu estand el projecte en el qual està treballant, el 1chip casolà.

Kai Magazine - ENLLAÇ

Kai Magazine presenta joc nou: Miths & Dragons, un beat'm up de 1 o 2 jugadors per ordinadors MSX2 (o superior) equipats amb vdp9990.

Xavirompe - ENLLAÇ

Torna a muntar un estand on hi trobarem a la venda el rookie drive, un lector de dispositius d'emmagatzematge per als nostres MSX.

MATRA - ENLLAÇ

Porta un bon munt de novetats. Comencem amb tres jocs que s'han presentat al MSXDEV17: Draconic Throne, Xspelunker i Zevimodoki. Jocs en format cartutx, i tots ells en versions expandides i millorades respecte a la versió presentada al dev. També disposarà del ANMA Limited Run Heritage, un recopilatori de jocs en disquet per MSX2 del grup holandès ANMA, que bàsicament va publicar les seves creacions durant els inicis dels anys 90.

Tromax - ENLLAÇ

Munta un estand de venta de material de segona ma. Al seu estand hi trobarem a la venda jocs i ordinadors MSX.Reserva de places

El local on es celebren les RUs no és molt gran. És per això, que recomanem que reserveu amb molta antelació el vostre estand. Això serà bo per tots: Primer perquè us assegurareu un estand en cas d'haver-hi molta demanda i segon, perquè això ens pot assegurar una major afluència de persones que tindrien més ganes de venir quan vegin un major número d'expositors confirmats. Per exemple, a la passada RU, es van ocupar tots el estands lliures disponibles, encara que ningú es va haver de quedar fora.

Aquest any, amb el canvi de local, les taules que farem servir són diferents i mes grans que les que hi havien a Cotxeres.   Les mides són 80*200,  així que ho haure de tenir en compte abans de demanar mes d'una taula.

Com cada any, l'accés a la reunió per als visitants és gratuït. El preu dels estands també és gratuït, però només per aquells que no siguin exclusivament de venta de material de segona ma.

Si tens pensat muntar un estand, aquí tens la llista de preus:

  • Si el teu estand només ven jocs de segona mà, el preu serà de 20 €.
  • Si el teu estand té jocs de segona mà a la venda, però també té ordinadors, el preu serà de 20 €. Per cada ordinador que es posi a la venda, es rebaixarà en 3 euros el preu final de l'estand.
  • Si el teu estand representa qualsevol associació o grup que promogui qualsevol tipus d'activitat relacionada amb el MSX (associació que tingui alguna relació amb el MSX, web, grup de creació de jocs nous, marxandatge, música, etc ... etc ... ) l'estand serà gratuït.
  • Si ets desenvolupador de jocs, aplicacions, programes o maquinari per MSX, el teu espai és la Party Zone i també és gratuïta la inscripció.

D'altra banda, el servei de l'estand de segona mà també serà gratuït.

Per reservar el seu espai, envia un email a l'adreça
info.aamsx(ARROBA)gmail(punto)com, indicant el nom del teu estand, i una petita descripció del que vas a presentar i / o vendre. Indica també si vols organitzar alguna activitat dins de la RU, indicant el nom, una descripció de la mateixa i l'hora a la que t'agradaria fer-la.

Tan aviat com rebem el teu email, et respondrem confirmant la teva reserva i et afegirem a la llista d'estands confirmats de la web.

Lloguer de material

Pots llogar material pel teu estand a la AAMSX. Si no ets de Barcelona i no tens intenció d'agafar el cotxer per venir a la RU, por resultar molt molest haver de carregar amb un televisor o amb ordinador. Nosaltres et podem ajudar, i posem a la teva disposició un servei de lloguer de material pel teu estand. La llista de preus és:

  • Ordinador MSX1 sense disquetera -> 10 euros.
  • Ordinador MSX2 amb disquetera -> 15 euros.
  • Ordinador MSX2+ -> 20 euros.
  • Ordinador MSX TurboR -> 25 euros.
  • Televisor de 14'' -> 15 euros
  • Televisor SONY 14''TV -> 20 euros

Si el teu estand necessita alguna cosa mes (com un expansor de slots, ram, fmpac, algun cartutx flash ...) ho podeu demanar al email de reserva: Mirarem si és possible aconseguir-ho o no, i et direm quin preu pot tenir.
Envia'ns un e-mail a l'adreça info.aamsx (ARROVA) gmail (punt) com, indicant el nom del teu estand, i una petita descripció del que necessitaràs

Menú
propera RU
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
(c) 2010 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.