Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
54a Reunió d'Usuaris de MSX
Gener del 2019
On i Quan Party Zone Arcade Zone Activitats Estands Normes Reserva De Places Lloguer de Material Mercat de Segona Mà

On i Quan

La reunió es celebrarà el proper dissabte dia 19 de Gener del 2019, a la Sala d'actes del Centre jove la Fontana a C/ Gran de Gracia número 190, a la ciutat de Barcelona, just al costat de la parada de metro de Fontana, L3 (verda).

Les portes s'obriran al públic a les 11:15 del matí, i els expositors podran entrar a les 10:00 per muntar l'estand.

Es pot arribar en metro baixant a la parada de metro de Fontana, L3 (la verda). La parada està a uns 100 metres del local. La L3 comunica gran part de les estacions de tren mes importants de la ciutat com Sants estació, passeig de Gràcia o plaça Catalunya.

Si necessiteu mes informació de cóm arribar al centre la Fontana, feu clic al mapa per accedir a la localització del local dintre de google maps.

Mostra'ns què fas i com treballes amb el teu MSX.
Porta el teu portàtil, ordinador MSX, o qualsevol eina que utilitzis, i mostra'ns les teves obres per MSX.
Per reservar-hi una taula , contacta amb nosaltres.

Retroscroll presenta la zona de joc, per a jugadors, visitants, per a tots. No siguis tímid:

Vine i juga amb qualsevol dels ordinadors MSX que s'hi exposaran.

Si vols algun joc en concret, i farem tot el
possible per a que el puguis jugar.

Activitats i Horaris

Nota: L'horari de les activitats podria canviar en funció de diferents factors. L'hora publicada és l'hora en la que la AAMSX té intenció de fer l'activitat, però això no es pot garantir al 100%.

10:00h - Entrada i muntatge només per expositors.
11:15h - Obertura de portes.
12:00h - Presentació d'estands
12:30h - Torneig MSX organitzat per RETROSCROLL

Torneig organitzat per RETROSCROLL.  El joc serà una versió especial del neopong512 z80st software en el que controlarem les pales del joc amb paddles dissenyats i fabricats per xavirompe.

15:00h - Taller de Hardware

S'hi realitzarà la reparació d'un equip i es farà una petita xerrada per a tots els interessats. L'activitat és oberta, i si vols mostrar / reparar o ensenyar alguna de les teves creacions sobre maquinari no tens més que dir-ho: estarem encantats de tenir-te entre nosaltres. S'ha de tenir en compte que no tot es pot reparar: hi han coses que no sabem o no podem fer. No hi ha cap garantia d'èxit.
Per participar-hi, és obligatori fer una reserva tot contactant amb nosaltres via mail.

19:30h - Desmuntatje i fi de la reunió
Normes i observacions

Com sempre, de 10:00 a 11:30 només es permetrà la entrada de 2 membres de cada estand a muntar per evitar que s'aglomeri massa gent durant el muntatge.

Demanem al públic assistent que no s'apiloni a l'entrada abans de l'hora d'obertura per, d'aquesta manera, evitar aglomeracions.

Als estands només està permès exposar material NO relacionat amb el MSX.
No es permetrà material d'altres plataformes a excepció de l'exposat a l'estand de la plataforma convidada (que podrà exposar i vendre material relacionat amb la plataforma que hi exposa) i dels estands de merchandising. Tot això pot ser negociable, i poden haver-hi excepcions si són raonades (per exemple, els ordinador portàtils que es fan servir com a eina o per mostrar vídeos, emuladors i coses similars...) Si hi tens algun dubte, contacta amb nosaltres via correu electrònic i t'ajudarem en tot el que sigui possible.

No està permés l'us d'altaveus de gran potencia, i la altura màxima d'aquests mai podrà ser superior a 25cm (aproximadament).

Durant la reunió, tant a expositors com a visitants, els demanem que si us plau tingueu un comportament respectuós amb els altres, evitant qualsevol conducta que pugui molestar a qualsevol dels assistents. També es demana que, com a mostra de respecte, es mantingui silenci durant les presentacions oficials dels estands per a que els visitants puguin escoltar tot el que es diu sense problemes.

Per acabar, afegir que està prohibit el consum d'alcohol dintre del recinte durant la reunió.

Estands confirmats
Stand de la AAMSX

Estarà a la reunió per informar sobre les darreres novetats de l'associació.

Serà la responsable de l'estand de venda de material de segona mà, que estarà oberta de 11:30 a 15:00.

Després de les 15:00, la AAMSX no es responsabilitzarà de cap article deixat en aquest estand.

 

Retroscroll - ENLLA

El Website especialitzat en retroinformàtica i videojocs clàssics torna a la càrrega per muntar un gran estand. A més a més de promocionar la seva pàgina web, en aquesta edició també col·laboraran amb la AAMSX muntant una gran Arcade Zone, on trobarem diversos ordinadors MSX llestos per jugar.

Tentáculo Púrpura - ENLLA

Els responsables de la plana web de videojosc retro tentáculo púrpura ens visitaran per amenitzar aquesta reunió tot muntant uns quants ordinadors MSX per poder jugar durant l'esdeveniment.

Alma de origami - ENLLA

Venda de marxandatge divers artesanal de temàtica videojocs retro, com imants, clauers, etc...

AquiJacks - ENLLA

Presentarà el seu gran projecte: Flashjacks, un cartutx que és lashrom, RAM, unitat SD, OPL3, PCM, COVOX, SN76489, FMPAC, SCC/SCC+ i un PSG extra: Tot en sol cartutx.  Tindrà unes quantes unitats a la venta al seu estand.

 

Carambalán Studios + Tromax Fundas - ENLLA

Carambalán Studios ens porta el seu primer joc, Burn Us EXP, un joc d’acció per ordinadors MSX1 o superiors que barreja plataformes i trencaclosques.

Conexion MSX

I aquí tenim el darrer dels estands confirmats: ConexiónMSX. El podcast, que ja porta dues temporades, dedica els seus programes a divulgar la actualitat nacional e internacional de l’MSX amb notícies, reportatges i entrevistes.

Durant la reunió muntaran un estand per promocionar-se i, a més a més, faran entrevistes diverses de cara a un reportatge postRU per un dels seus podcast. A les 5 de la tarda, tindrem la gravació d’un debat/taula rodona de desenvolupadors que també serà inclosa al seu podcast.

CustoMSX - ENLLA

L'equip del projecte CustomMSX, mostraran els avanços del seu ordinador FPGA.

GRAYFOX

Venda de material de segona mà, amb ordinadors, pads originals de MSX i jocs diversos de Sony, Casio, Peach ups, Disk Stations de Compile, etc.

KAI - ENLLA

Venda de jocs del seu ampli catàleg i mostrarà la seva propera creació: The Sorrow of Gadhlan'Thur, un joc d'exploració estil Maze of Galious, per a ordinadors MSX2 o superiors, amb so AY i SCC.

Matra Computer Automations - ENLLA

Venda de jocs per a MSX. En el seu catàleg, disposarà de les següents novetats: Buddhagillie, Quest for the Golden Chalice, Inq & Suq vs Nightmare, Module Man, Shoulder Blade Overdrive i Hans' Adventure & Estand de Dreamer.

Micoco Hardware by Carmeloco

Hardware per a MSX. Tindrà a la venda adaptadors de ratolí PS2 per MSX i adaptadors Joymega. També realitzarà actualitzacions dels cartutxos Carnivore2 i mostrarà alguns projectes en desenvolupament com un expansor d'slots i cartutxos SD.

MSXVR - ENLLA

MSXVR Team mostraran i informaran dels últims avenços del projecte del nou ordinador MSXVR.

Oniric Factor - ENLLA

Venda de jocs del seu catàleg en format disc i si els dóna temps, també mostraran el nou joc en el qual estan treballant actualment.

Pablibiris

Hardware per a MSX com: Ampliacions de 4 MB de RAM, TSXDuinos, TZXDuinos, SD mappers d'1 Mega i FM-PACs.

Xavirompe - ENLLA

Venda de la targeta rookie drive. La nova versió permet l'ús d'alguns models de disqueteres externes USB. Els que tingueu una rookie, podreu actualitzar-la en el seu estand.

Z80Workshop.com - ENLLA

Creadors de hardware per MSX, presentaran el PSX4MSX, el KBD2MSX, plaques de cartutxo flash, joymegas i cables diversos per als nostres MSX.

Reserva de places

El local on es celebren les RUs no és molt gran. És per això, que recomanem que reserveu amb molta antelació el vostre estand. Això serà bo per tots: Primer perquè us assegurareu un estand en cas d'haver-hi molta demanda i segon, perquè això ens pot assegurar una major afluència de persones que tindrien més ganes de venir quan vegin un major número d'expositors confirmats. Per exemple, a la passada RU, es van ocupar tots el estands lliures disponibles, encara que ningú es va haver de quedar fora.

Aquest any, amb el canvi de local, les taules que farem servir són diferents i mes grans que les que hi havien a Cotxeres.   Les mides són 80*200,  així que ho haure de tenir en compte abans de demanar mes d'una taula.

Com cada any, l'accés a la reunió per als visitants és gratuït. El preu dels estands també és gratuït, però només per aquells que no siguin exclusivament de venta de material de segona ma.

Si tens pensat muntar un estand, aquí tens la llista de preus:

 • Si el teu estand només ven jocs de segona mà, el preu serà de 40 €.
 • Si el teu estand té jocs de segona mà a la venda, però també té ordinadors, el preu serà de 40 €. Per cada ordinador que es posi a la venda, es rebaixarà en 3 euros el preu final de l'estand.
 • Si el teu estand representa qualsevol associació o grup que promogui qualsevol tipus d'activitat relacionada amb el MSX (associació que tingui alguna relació amb el MSX, web, grup de creació de jocs nous, marxandatge, música, etc ... etc ... ) l'estand serà gratuït.
 • Si ets desenvolupador de jocs, aplicacions, programes o maquinari per MSX, el teu espai és la Party Zone i també és gratuïta la inscripció.

D'altra banda, el servei de l'estand de segona mà també serà gratuït.

Per a reservar un estand, fes click aquí i completa el formulari amb totes les dades que puguis omplir. Un cop ho facis, rebrem la teva solicitud i la confirmarem tant aviat com sigui possible.

Lloguer de material

Pots llogar material pel teu estand a la AAMSX. Si no ets de Barcelona i no tens intenció d'agafar el cotxer per venir a la RU, por resultar molt molest haver de carregar amb un televisor o amb ordinador. Nosaltres et podem ajudar, i posem a la teva disposició un servei de lloguer de material pel teu estand. La llista de preus és:

 • Ordinador MSX1 sense disquetera -> 20 euros.
 • Ordinador MSX2 amb disquetera -> 30 euros.
 • Ordinador MSX2+ -> 40 euros.
 • Ordinador MSX TurboR -> 50 euros.
 • Televisor de 14'' -> 30 euros
 • Televisor SONY 14''TV -> 40 euros

Si el teu estand necessita alguna cosa mes (com un expansor de slots, ram, fmpac, algun cartutx flash ...) ho podeu demanar al email de reserva: Mirarem si és possible aconseguir-ho o no, i et direm quin preu pot tenir.

Servei de Mercat de Segona Mà

Com cada any, t'oferim la secció de mercat de segona mà perquè puguis vendre qualsevol producte de MSX (programari, maquinari,llibres, revistes, etc ...).

Aquest servei és gratuït, és per això que et demanem si us plau que per tal d’agilitzar el muntatge de l’estand, i no haver de sobrecarregar de feina als nostres col·laboradors, segueixis les següents normes:

 • Només es poden posar fins a 15 articles per persona.
 • Tot el material a la venda ha de ser 100% MSX.
 • L'horari de l'estand de segona mà va des de l'hora d'obertura fins les 15:00
 • Descarrega, imprimeix i omple el formulari de llista de productes (pots descarregar el formulari aquí)
 • Etiqueta els productes. Si és possible, situa la etiqueta a la part superior del frontal, tot indicant la referència i el preu.

Si tens algun dubte, pots contactar amb nosaltres al correu electrònic de l'associació.

Menú
propera RU
Sol·licitud de Stand
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.