Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Presentació.
Tot començar el 1992, quan surt al mercat l'últim número de la revista MSXclub. Amb aquest fet, desapareix l'última revista comercial de MSX al país i torna a demostrar un cop més la mort comercial del estandard MSX, cosa que ja es percevia des de feia temps.

Davant de aquest fet, un grup d'amics, entusiastes del MSX, decideix que aixó no pot quedar així i decideixen reunir-se per veure qué poden fer per mantenir viu el sistema. Aquella reunió fou, presumiblement, la primera reunió d'usuaris de MSX de Barcelona. Més tard va neixer l'associació, y les reunions van esdevenir a ser events molt més oberts, publicitats i amb major afluencia de visitants.

Han pasat 32 anys des de llavors i moltes coses han canviat, pero la AAMSX segueix aquí i les seves reunions semestrals son ara les més veteranes del món.  Desde fa 15 anys, les reunions han pasat a ser gratuites tant per usuaris com per expositors, sempre amb la visió d'ajudar en tot el que ens sigui possible als nous creadors, y es que aquesta es una de les nostres metas: Volem que el MSX segueixi tenin novetats tots els anys, que els usuaris poguin disfrutar d'ellas, i volem recrdar a tots que el MSX es viu i que segueix sent tan divertit com qualsevol altre plataforma del mercat.

Si has arribat a la nostre web i vols saber-ne més, et convidem a que visitis els nostres Foros, o fins i tot a que t'animis a venir a alguna RU, on creadors i usuaris es reuneixen cada sis messos per xerrar, debatre, jugar y , en general, passar una bona estona amb altres persones que comparteixen una mateixa afició: El MSX.Menú
Presentació
Qui som? On trobar-nos Banners
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2024 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.