Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Reserva d'estands i registre
Publicat el 03 de juliol del 2024

A falta de dos dies per la RU, hem d'anunciar que la reserva d'estands ja està tancada per manca d'espai, no queden taules lliures.

Per altra banda, no està de més recordar que per tal d'assistir a la RUMSXploraUOC és necessari registrar-se i escollir si es vol assistar a la xerrada d'en Jeff Minter o només a l'espai d'exposició RUMSX i ExploraCommodore. Els expositors no precisen d'aquest registre.

Si vols assistir a la RUMSXploraUOC, recorda realitzar un registre gratuït aquí, on podràs escollir la opció que més t'interessi. La web està disponible en català i castellà.

Ens veiem aquest dissabte!

MSXParatodos i Z80Workshop
Publicat el 02 de juliol del 2024

Queda menys d'una setmana per a la RUMSXploraUOC, tot i així la llista d'estands segueix creixent. En aquesta ocasió us palem de MSXParatodos i Z80Workshop.

MSXParatodos ve a la RU per a ampliar encara més l'Arcade zone.

Llegir més

ConexiónMSX i Santi Ontañón
Publicat el 01 de juliol del 2024

Parlem d'estands aquest cop? No, aquest cop confirmem presència o xerrada a la propera RUMSXploraUOC: parlem d'en Santi Ontañón i de ConexiónMSX.

En Santi Ontañón va sorprendre la comunitat MSX amb la publicació del joc Xelden Ring, un RPG en 3D per als nostres ordinadors MSX.

 

Llegir més

Ja queden menys de dues setmanes per a la propera RUMSXploraUOC i la llista d'estands confirmats no para de créixer. En aquesta ocasió us presentem els estands d'en Xavirompe i en Tromax.

Més detalls sobre cada estand a continuació!Llegir més

Arcadezone – Retroscroll
Publicat el 23 de juny del 2024

Una secció que mai pot fallar a les RUs és l'Arcade Zone, i la propera RUMSXploraUOC no serà una excepció.

Aquest cop l'Arcade Zone la munten els nostres companys de Retroscroll. Allí trobarem diversos ordinadors llestos per a que els visitants puguin fer unes partides. Si hi ha algun joc en concret que vulguis provar, no et tallis i demana'ls-hi! Ben segur que algú de la organització podrà configurar-lo en qualsevol dels ordinadors disponibles.

1 2 3 55  
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2024 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.