Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng

Hem actualitzat l'arxiu amb un nou DSK: el DSK que vam vendre a la RU50 pel 25 aniversari de l'associació. Aquest DSK conté la invitació a la RU i un joc, MSXWars v.1.2 de 303BCN i TPM.

Esperem que ho gaudiu!Cloenda de la RU y atualitzaci├│ del arxiu
Publicat el 24 de gener del 2020

Una vegada més va arribar la fi de la reunió d'usuaris. Esperem que hàgiu tingut una bona experiència i que estigueu llestos per a la pròxima. Per a qualsevol comentari que vulgueu fer-nos, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu.

D'altra banda, hem actualitzat l'arxiu amb tots els music disks. Gaudiu-los!

Moltes gràcies a tots el que ho heu comprat ja que a aquest donatiu li donem una empenta econòmica a l'associació. Encara ens queden unitats en cas que els vulgueu en físic, disponibles en la propera RU.Artemisa i Omega són dos nous projectes dintre del mon del maquinari d’MSX dels quals se n’està parlant molt. Són dissenys nous de plaques MSX 100% funcionals, que tenen la peculiaritat de fer servir components originals. Llegir més

XI MICROCOMPO AY/SCR2 V.4 DISK
Publicat el 15 de gener del 2020

Després de la darrera compo AY, organitzada conjuntament entre la AAMSX i els companys de Culturachip, toca ara publicar el musicdisk, que tot just acaba de sortir del forn per a ser escoltat en els vostres ordinadors MSX. Bo, bonic i barat, 2€ la unitat: T’atreviràs a dir-li que no? El podràs adquirir a l’estand de la AAMSX.Recordatori: Servei de Mercat de Segona Mà
Publicat el 14 de gener del 2020

Com cada any, t'oferim la secció de mercat de segona mà perquè puguis vendre qualsevol producte de MSX (programari, maquinari,llibres, revistes, etc ...).

Aquest servei és gratuït, és per això que et demanem si us plau que per tal d’agilitzar el muntatge de l’estand, i no haver de sobrecarregar de feina als nostres col·laboradors, segueixis les següents normes:

  • Només es poden posar fins a 15 articles per persona.
  • Tot el material a la venda ha de ser 100% MSX.
  • L'horari de l'estand de segona mà va des de l'hora d'obertura fins les 15:00.  Després de les 15:00, la AAMSX no es farà càrrec de cap producte que hi hagi a sobre de la taula.
  • Descarrega, imprimeix i omple el formulari de llista de productes (pots descarregar el formulari aquí)
  • Etiqueta els productes. Si és possible, situa la etiqueta a la part superior del frontal, tot indicant la referència i el preu.

Si tens algun dubte, pots contactar amb nosaltres al correu electrònic de l'associació.1 2 3 38  
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2020 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.