Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Galeria de fotos: Necessitem el teu ajut!
Publicat el 29 de maig del 2021

S’apropa la el que seria la tercera Reunió d’Usuaris sense celebrar i, potser per enyorança, aquests dies hem actualitzat la galeria de fotos que tenim al nostre web i l’hem millorat.

En tot cas, ens falten reunions per documentar, ens falten fotos. La reunió mes antiga amb fotografies és la 15a, i de les 14 restants no en tenim res.  És per això que demanem ajuda a la comunitat. Tens fotos d’alguna reunió no documentada? Tens fotos que consideres interessants per ser pujades a la galeria? Vols compartir les teves fotos per tenir-les a la web de la AAMSX? Hi ha alguna foto que ja estigui pujada i no és reconeguda la teva autoria?

Si creus que ens pots ajudar amb alguna d’aquestes qüestions, no ho dubtis i contacta amb nosaltres per correu electrònic, acceptarem les teves aportacions encantats.

RU57
Publicat el 08 de juliol del 2020

Molt bones a tothom.

Als darrers dies s’ens han preguntat molt sovint, i per diversos canals, per la propera reunió d’usuaris. Per la situació actual i la dels pròxims mesos en quant a normatives sanitàries, no s’hi podrà celebrar les reunions tal i com ens agradaria.

Les Rus organitzades per la AAMSX són esdeveniments presencials. Actualment existeixen molts canals online per youtube o twitch que tracten sempre o de vegades la actualitat MSX. Considerem que els companys i canals com els de:

Conexion Msx

Konamito - msxblog

Spectrumero Javi Ortiz

Amiga Wave

Juanje Juega

Són alternatives perfectes a aquests dies i creem que són els mes adients per continuar amb aquesta missió.

No us lliureu de nosaltres. Les RUs tornaran. Tornem a l’hivern.

Una salutació i moltes gràcies a tothom.

AAMSXHem actualitzat l'arxiu amb un nou DSK: el DSK que vam vendre a la RU50 pel 25 aniversari de l'associació. Aquest DSK conté la invitació a la RU i un joc, MSXWars v.1.2 de 303BCN i TPM.

Esperem que ho gaudiu!Cloenda de la RU y atualitzaci├│ del arxiu
Publicat el 24 de gener del 2020

Una vegada més va arribar la fi de la reunió d'usuaris. Esperem que hàgiu tingut una bona experiència i que estigueu llestos per a la pròxima. Per a qualsevol comentari que vulgueu fer-nos, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu.

D'altra banda, hem actualitzat l'arxiu amb tots els music disks. Gaudiu-los!

Moltes gràcies a tots el que ho heu comprat ja que a aquest donatiu li donem una empenta econòmica a l'associació. Encara ens queden unitats en cas que els vulgueu en físic, disponibles en la propera RU.Artemisa i Omega són dos nous projectes dintre del mon del maquinari d’MSX dels quals se n’està parlant molt. Són dissenys nous de plaques MSX 100% funcionals, que tenen la peculiaritat de fer servir components originals. Llegir més

1 2 3 38  
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2021 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.