Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng

La manca de temps ens ha fet començar a anunciar els estands més tard del que sol ser habitual. Demanem disculpes. Però ja som aquí per començar a anunciar-ne'n perquè queden només uns 15 dies fins a la propera RU.

Tenim dos estands habituals que tornen: MSXMakers i Alma de Origami.

MSXMakers tornaran a muntar estand per mostrar tots aquells projectes MSX en què han anat treballant...Llegir més

AAMSX a la RetroBarcelona 2023
Publicat el 09 de maig del 2023

Si no podeu esperar a l'1 de juliol per a una RUMSX...tenim el remei 😜

Durant aquest cap de setmana del 13 al 14 de Maig, se celebra la RetroBarcelona a La Farga de L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona.
AAMSX estarà present els dos dies al seu estand organitzant una MiniRU.
Llegir més

Més activitats: XII MICROCOMPO AY/SCR2 V.5
Publicat el 04 de maig del 2023

Ja la tenim de tornada després d’uns anys d'absència: La microcompo AY en col·laboració amb els amics de culturachip. Però aquesta vegada la música no vindrà sola, si no que la tindrem acompanyada d’un altre compo paral·lela de gràfics per MSX en screen 2.

Teniu de temps fins al 3 de Juny per presentar les vostres creacions. Les normes del concurs les podeu consultar aquí.Segon torneig Basc de MSX
Publicat el 03 de maig del 2023

Ja ho hem dit i tornarem a fer: Ens agrada molt que la gent jugui amb els seus MSX, i amb màquines retro en general. Socialitzar i jugar és una cosa que ens encanta, i són l’activitat perfecta a una reunió d’usuaris presencial. I això va ser el que van muntar el s amics de l’associació basca Euskal-Retro el passat 4 d’abril a Bilbao: El 2n torneig basc de MSX.

I aquí tenim els resultats:Llegir més

Obertes les sol·licituds per la propera RU60
Publicat el 27 d'abril del 2023

Ja hem actualitzat la web per la propera reunió. Això vol dir que a partir d’avui, tots aquells interessats en muntar un estand, poden fer les seves reserves tot fent servir el formulari de reserves.

Us esperem a tothom!  1 2 3 4 5 50  
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2023 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.