Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
MSXCalamar i MATRA
Publicat el 05 de desembre del 2019

Afegim dos nous estands confirmats a la llista. Avui és el torn de MSXCalamar i MATRA

Malauradament, per part de MSXCalamar, sembla ser que encara no tindrem les anhelades targetes Krakengraph. La gran criatura de la mitologia escandinava se l’hi resisteix al Germán i tocarà esperar a la propera reunió d’usuaris. En tot cas, MSXCalamar no vindrà amb les mans buides.

Al seu estand hi podrem trobar els clàssics cables, adaptadors i recanvis disponibles a la seva pàgina web.

Després, MATRA, si que porta bastants novetats. Tres jocs en cartutx: Mag the Magician, XracingShoulder Blade Outerspace

A Mag the Magician, que és la primera incursió de Radastan al món del MSX, hi trobarem una versió molt millorada del joc que ja va publicar l’any 2018 per al ZX Spectrum.

A Shoulder Blade Outerspace hi trobarem una actualització de l’excel·lent joc que Nobuaki Washio va presentar a la passada MSXdev 2018 i que va resultar guanyador al concurs que la botiga BEEP va organitzar al Japó.

Acabem amb Xracing, guanyador del darrer MSXdev2018, on Brain Games hi afegeix un bon munt de millores respecte a la versió actual.

<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2021 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.