Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Oniric Factor i MSXMakers
Publicat el 24 de desembre del 2021

Continuem amb els estands ja confirmats per la propera reunió d’usuaris. Aquesta vegada és el torn de Oniric Factor i MSXmakers.

Jorge Romero, el programador que hi ha darrera de Oniric Factor, muntarà estand a la reunió per mostrar les seves creacions mes recents i vendre còpies físiques d'aquells jocs que tingui en estoc.

A més a més, si arriba a temps, potser tindrem un nou joc basat en Dribol, el joc guardonat amb el primer premi al millor joc de l’any 2015.

MSXmakers, per la seva part, mostrarà al seu estand totes les creacions disponibles a la seva pàgina web. A destacar, veurem els Omega MSX, dissenyats per Sergey Kiselev, i per els quals MSXmakers ha dissenyat unes carcasses fetes amb impressora 3d a mida, a més a més que us assessorarà en tot el necessari per a que podeu fabrica el vostre ordinador MSX o les seves expansions com el Fmpac o les controladores de disc entre d'altres projectes.

<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2022 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.