Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Ja hi tornem a ser aquí
Publicat el 29 d'octubre del 2011

Molt bones a tothom. Ha estat difícil, però ja hi tornem a ser aquí amb un bon munt de sorpreses.
La primera, com podeu veure, està a la plana web. Encara no està al 100%, i encara s'han de polir algunes coses i afegir-hi mes continguts. Esperem que us agradi.

Pack Banners 40 RUMSX 2011

Per altre banda, ja tenim data per a la propera reunió d'usuaris. En aquesta ocasió, la RU se celebrarà el proper dia 10 de Desembre. Com molt be sabreu, la AAMSX acompleix 20 anys, i per 40a RU hem volgut organitzar un esdeveniment molt especial amb moltes novetats. A destacar:

- Per aquesta reunió canviem de local. Es tracta del Centre la Fontana, situat al carrer Gran de Gràcia, 190, al costat de la parada de metro de fontana (L3).
- S'habilitarà una segona sala per a que tot aquell que vulgui i ho demani amb antelació, pugui organitzar activitats paraleles a la ru, ja siguin xerrades, tallers, reunions,...
- A la RU, hi haurà una exposició que tocarà els 20 anys d'història de la AAMSX, i s'exposarà tot tipus de material relacionat amb tots aquests anys d'història (fotografies, jocs, fanzines, ...)
- Per a celebrar el 20è aniversari, la AAMSX farà una petita reedició de tots els cartutxos recopilatoris editats fins el moments, des de el volumen 1 fins al 5. Tots aquells que no hi vau poder aconseguir algun cartutx al seu dia, ara tornareu a tenir una nova oportunitat d'aconseguir-los.

A falta de tenir confirmades totes les novetats, podem dir que la 40a reunió d'usuaris de MSX serà un esdeveniment molt especial, així que no us ho podeu perdre. A partir d'ara mateix, podeu començar a reservar els estands aquelles persones interessades. L'espai és molt limitat, així que no espereu gaire per a fer les reserves. Per a mes informació, podeu visitar la secció "pròxima RU". Us esperem a tothom!!
<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2021 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.