Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
60a Reunió d'Usuaris de MSX
Juliol del 2023
On i Quan Party Zone Arcade Zone Activitats Estands Normes Reserva De Places Lloguer de Material Mercat de Segona Mà

On i Quan

La reunió se celebrarà el proper dissabte dia 01 de Juliol del 2023, a la Sala d'actes del Centre jove la Fontana a C/ Gran de Gracia número 190, a la ciutat de Barcelona, just al costat de la parada de metro de Fontana, L3 (verda).

Les portes s'obriran al públic a les 11:15 del matí, i els expositors podran entrar a les 10:00 per muntar l'estand.

Es pot arribar en metro baixant a la parada de metro de Fontana, L3 (la verda). La parada està a uns 100 metres del local. La L3 comunica gran part de les estacions de tren mes importants de la ciutat com Sants estació, passeig de Gràcia o plaça Catalunya.

Si necessiteu mes informació de cóm arribar al centre la Fontana, feu clic aquí per accedir a la localització del local dintre de google maps.

 

Mostra'ns què fas i com treballes amb el teu MSX.
Porta el teu portàtil, ordinador MSX, o qualsevol eina que utilitzis, i mostra'ns les teves obres per MSX.
Per reservar-hi una taula , contacta amb nosaltres.

MSX para todos presenta la zona de joc, per a jugadors, visitants, per a tots. No siguis tímid:

Vine i juga amb qualsevol dels ordinadors MSX que s'hi exposaran.

Si vols algun joc en concret, i farem tot el
possible per a que el puguis jugar.

Activitats i Horaris

Nota: L'horari de les activitats podria canviar en funció de diferents factors. L'hora publicada és l'hora en la que la AAMSX té intenció de fer l'activitat, però això no es pot garantir al 100%.

10:00h - Entrada i muntatge només per expositors.
11:15 - Obertura de portes.

S'obren les portes al públic.

11:15 Obertura de sala Conexión MSX

Aquest any els amics de Conexion MSX faran de mestres de cerimonia de la sala de conferencies.

Una sala habilitada per atendre bé a totes les xerrades i per fer la transmisió en streming del que allí succeixi.

Podeu seguir les conferencies pel canal de Youtube de la AAMSX.

 

11:45 COMUNICAT - [Sala Conexión MSX]

Felix Espina porta novetats de FX Software

12:00 [Sala Conexión MSX] Camí al Goto40, amb Koen Dols

Vols venir al MSXGoto40? Tota la informació, i de primera mà per un dels organitzadors.

12:45 PRESENTACIÓ - Editor de Sprites per MSX2 [Sala Conexión MSX]

Jamque/ThePetsMode.

Presentació del editor d'Sprites MSX2 V9938 per PC.

Editor en PC que genera i permet pintar els sprites per després exportar-ho a MSX2.

16:00 CHARLA - Evolucionant el MSXVR [Sala Conexión MSX]

Xavi Sorinas i Julio Gracia

Tens un MSXVR? Doncs no saps què et ve. Vols saber-ho? Doncs vine.

17:30 TALLER - HDMI amb MSX1 [Sala Connexión MSX]

per MSXMAKERS

Alternatives al TMS9918! Que no tens tele de tub? Això t'interessa...

19:30 - 20:00 Desmuntatje i fi de la reunió

És hora de recollir-ho tot.

Normes i observacions

De 10:00 a 11:15 només es permetrà la entrada de 2 membres de cada estand a muntar per evitar que s'aglomeri massa gent durant el muntatge.

Demanem al públic assistent que no s'apiloni a l'entrada abans de l'hora d'obertura per, d'aquesta manera, evitar aglomeracions.

Als estands només està permès exposar material NO relacionat amb el MSX.
No es permetrà material d'altres plataformes a excepció de l'exposat a l'estand de la plataforma convidada (que podrà exposar i vendre material relacionat amb la plataforma que hi exposa) i dels estands de merchandising. Tot això pot ser negociable, i poden haver-hi excepcions si són raonades (per exemple, els ordinador portàtils que es fan servir com a eina o per mostrar vídeos, emuladors i coses similars...) Si hi tens algun dubte, contacta amb nosaltres via correu electrònic i t'ajudarem en tot el que sigui possible.

No està permés l'us d'altaveus de gran potencia, i la altura màxima d'aquests mai podrà ser superior a 25cm (aproximadament).

Durant la reunió, tant a expositors com a visitants, els demanem que si us plau tingueu un comportament respectuós amb els altres, evitant qualsevol conducta que pugui molestar a qualsevol dels assistents. També es demana que, com a mostra de respecte, es mantingui silenci durant les presentacions oficials dels estands per a que els visitants puguin escoltar tot el que es diu sense problemes.

Per acabar, afegir que està prohibit el consum d'alcohol dintre del recinte durant la reunió.

Estands confirmats
CustomMSX - ENLLAÇ

Mostraran projectes tant interessants com el seu 1chipMSX casolà o un omegaMSX steampunk edition que tant va cridar l’atenció a la darrera reunió d’usuaris.

Flashjacks - RetroMSX - ENLLAÇ

Tot sobre el cartutx Flashjacks. Un FlashRom, una RAM, una unitat SD, OPL3, PCM, COVOX, SN76489, FMPAC, SCC/SCC+, PSG i un expansor de slots. Més informació a la web.

FutureDisk - ENLLAÇ

Presentarà dos números dels seus disks magazine, el 48 i 49. A dintre hi podrem trobar continguts força interessants, jocs i demos. Més info al twitter FutureDisk MSX.

 

MoltSXalats - ENLLAÇ

Grup d'usuaris apassionats del MSX que han decidit compartir els coneixements i experiències en el desenvolupament de software per MSX utilitzant el llenguatge de programació C.

MSX AREA - ENLLAÇ

Juanmi, de MSX Area, presenta nou número de la seva revista després de diversos anys. 68 pàgines plenes de continguts MSX d'allò més interessants us esperen en aquest nou número, el desè.

MSX Calamar - ENLLAÇ

Al seu estand hi podrem trobar els clàssics cables, adaptadors i recanvis disponibles a la seva pàgina web.

MSXparatodos - ENLLAÇ

Especialistes en fer-te jugar a MSX. Veuràs una col·lecció complerta de Konami. Podràs jugar a MSX2, MSX2+ i una bartop [màquina Arcade] amb emulació MSX. I si no has jugant al Pampas y Selene, podràs fer-ho.
També ensenyaran a fer caixes "repro" per guardar aquells cartutxos que tens sols per casa.

Retroscroll - ENLLAÇ

Ens faran gaudir del joc com sempre a l'Arcade Zone.  Veniu a jugar i gaudir amb tota la família.

Rocketman - Dani Tear

Ens mostraran com va el desenvolupament del seu videojoc Rocketman.

Stand de la AAMSX

Estarà a la reunió per informar sobre les darreres novetats de l'associació, i serà el punt d'informació per als visitants.

Z80Workshop - ENLLAÇ

Z80workshop creadors de hardware per desenvolupadors: cartutx megarom multimapper i  cartutx amb suport de reproducció de mp3 autònom.

Dani Padilla - ENLLAÇ

Presentarà una interfície que connectarem al port de joystick de msx.
Dota al msx d'una connexió midi usb IN.
Amb aquesta interfície, i mitjançant una rom que detectarà tots els xips d'àudio connectats al nostre msx, podrem fer servir el msx com un sinte, i seqüenciar-lo des de qualsevol daw o teclat midi.
D'altra banda, i si li dóna temps, portaria 2 casio msx1 MX-10 amb un mod força terrible: converteix el mx-10 en un msx2 amb 4MB de ram, cosa que el convertiria en el msx2 més petit de tots.
També vendria kits amb la placa d'ampliació per a DiYEl estand estarà al costat de Grayfox.

MSXmakers! - ENLLAÇ

MSXMakers tornaran a muntar estand per mostrar tots aquells projectes MSX en què han anat treballant: Projectes oberts i documentats perquè qualsevol persona els pugui muntar a casa: Ordinadors msx2+ omega, controladora de disc, cartutx fm-pac… Al seu estand estaran encantats de resoldre qualsevol dubte que tinguis sobre això.

Alma de Origami - ENLLAÇ

Venda de marxandatge divers artesanal de temàtica videojocs retro, com imants, clauers, etc...

GRAYFOX RUMSX

Grayfox torna amb un estand tot ple de material de segona mà per vendre: jocs, ordinadors, cromos, disk magazines japonesos...

Xavirompe - ENLLAÇ

A més a més dels seus rookie drives, aquest any Xavirompe presentarà dues novetats:

Unes unitats del Breaker Pad i caixes per disqueteres externes que el Rookiedrive ja pot llegir.

Només estarà pel matí present a la RUMSX.

Fundas del pasado - ENLLAÇ

Tromax ofereix les seves Fundas del pasado, adaptables a tot tipus d’ordinadors o perifèrics com teclats, monitors o impressores. També tindran per vendre figures MSX fetes amb impressores 3d.

Reserva de places

El local on es celebren les RUs no és molt gran. És per això, que recomanem que reserveu amb molta antelació el vostre estand. Això serà bo per tots: Primer perquè us assegurareu un estand en cas d'haver-hi molta demanda i segon, perquè això ens pot assegurar una major afluència de persones que tindrien més ganes de venir quan vegin un major número d'expositors confirmats. Per exemple, a la passada RU, es van ocupar tots el estands lliures disponibles, encara que ningú es va haver de quedar fora.

Aquest any, amb el canvi de local, les taules que farem servir són diferents. Les mides són 80*200,  així que ho haureu de tenir en compte abans de demanar mes d'una taula.

Com cada any, l'accés a la reunió per als visitants és gratuït. El preu dels estands també és gratuït, però només per aquells que no siguin exclusivament de venta de material de segona ma.

Si tens pensat muntar un estand, aquí tens la llista de preus:

 • Si el teu estand només ven jocs de segona mà, el preu serà de 40 €.
 • Si el teu estand té jocs de segona mà a la venda, però també té ordinadors, el preu serà de 40 €. Per cada ordinador que es posi a la venda, es rebaixarà en 3 euros el preu final de l'estand.
 • Si el teu estand representa qualsevol associació o grup que promogui qualsevol tipus d'activitat relacionada amb el MSX (associació que tingui alguna relació amb el MSX, web, grup de creació de jocs nous, marxandatge, música, etc ... etc ... ) l'estand serà gratuït.
 • Per aquesta edició, us informem que la Party Zone no estarà disponible. En aquesta edició tampoc estarà disponble el mercat de segona mà.

Per a reservar un estand, fes click aquí i completa el formulari amb totes les dades que puguis omplir. Un cop ho facis, rebrem la teva solicitud i la confirmarem tant aviat com sigui possible.

Lloguer de material

Pots llogar material pel teu estand a la AAMSX. Si no ets de Barcelona i no tens intenció d'agafar el cotxer per venir a la RU, por resultar molt molest haver de carregar amb un televisor o amb un ordinador. Nosaltres et podem ajudar, i posem a la teva disposició un servei de lloguer de material pel teu estand. La llista de preus és:

 • Ordinador MSX1 sense disquetera -> 20 euros.
 • Ordinador MSX2 amb disquetera o gotek -> 30 euros.
 • Ordinador MSX2+ -> 40 euros.
 • Ordinador MSX TurboR -> 50 euros.
 • Televisor de 14'' -> 30 euros
 • Televisor SONY 14''TV -> 40 euros

Si el teu estand necessita alguna cosa mes (com un expansor de slots, ram, fmpac, algun cartutx flash ...) ho podeu demanar al email de reserva: Mirarem si és possible aconseguir-ho o no, i et direm quin preu pot tenir.

Servei de Mercat de Segona Mà

Com cada any, t'oferim la secció de mercat de segona mà perquè puguis vendre qualsevol producte de MSX (programari, maquinari,llibres, revistes, etc ...).

Aquest servei és gratuït, és per això que et demanem si us plau que per tal d’agilitzar el muntatge de l’estand, i no haver de sobrecarregar de feina als nostres col·laboradors, segueixis les següents normes:

 • Només es poden posar fins a 15 articles per persona.
 • Tot el material a la venda ha de ser 100% MSX.
 • L'horari de l'estand de segona mà va des de l'hora d'obertura fins les 15:00
 • Descarrega, imprimeix i omple el formulari de llista de productes (pots descarregar el formulari aquí)
 • Etiqueta els productes. Si és possible, situa la etiqueta a la part superior del frontal, tot indicant la referència i el preu.

Si tens algun dubte, pots contactar amb nosaltres al correu electrònic de l'associació.

Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2023 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.